martes, 29 de noviembre de 2011

Benvinguda

Després d'un temps inactiu pel que fa a la meva creació artística he decidit tornar a empendre el meu camí, doncs han estat moltes les veus que m'han animat a fer-ho per això us faig saber que he publicat una pàgina web on trobareu part de la meva obra.
A més d'anar-la actualitzant sovint per compartir amb vosaltres el que vaig fent.

http://evais.tk/

2 comentarios:

  1. Artista pintora nascuda al inici de la democràcia espanyola a Sant Jordi Desvalls, llicenciada en geografia per la Universitat de Girona, comença a pintar en la infantesa.

    En principi es refugia en el paper, el llapis i els colors com a mitjà d’expressió de l’angoixa que sent i en busca d’un espai propi que li permeti alliberar emocions.

    Autodidacta i reservada, a la fi ens ofereix la seva obra, reflex d’un camí en un procés introspectiu de cura personal, que ens vol fer extensiu i que necessita fer-ho, tot i la duresa i la tristesa dels temes hi acompanya un missatge d’esperança i optimisme reflex del seu esperit vital.

    Proposa a l’espectador un procés reflexiu sobre la dona, la infantesa, el sexe, el imperialisme ... un humanisme romàntic defineix la seva obra portant-nos a través de figures i rostres, per mitjà d’enèrgics traços, colors vius, materials diversos a un univers únic, íntim i personal on la fragilitat de l’ésser es veu constantment i la dignitat dels individus en surt reforçada.

    APS

    ResponderEliminar
  2. exacte reemprendre el camí,a vegades a la vida hem de cituan-se de nou i continuar el que sempre hem volgut fer,segons el que ens mana el cor però sobretot el cap;Així noia que endavant,
    la porta de l'art està oberta per a tu.Hi ha tot un nou món esperan-te!!

    ResponderEliminar